ATAN FİLTRASYON SİSTEMLERİ SAN ve TİC. LTD. ŞTİ.

DDM3 - MOBİL YAKIT PARLATMA SİSTEMİ

ipu-ddm3.jpg

DDM3 - MOBİL YAKIT PARLATMA ARACI

Ağır hizmet sistemleri yelpazemizde bir ilk olan DDM3 Yakıt Parlatma Buggy, en zorlu temizleme uygulamalarını karşılamak için olağanüstü filtreleme verimliliği, daha yüksek akış oranları ve geniş bir filtre eki yelpazesi sunar.

150 l / dakikalık olağanüstü akış hızları ve yüksek kapasiteli yakıt filtresi hazneleri ile DDM3 Yakıt Parlatma Arabası, yakıtlarınızı korumak ve işi mümkün olan en kısa sürede bitirmek için ihtiyacınız olan tüm ekstra gücü sağlar. Hem katı hem de bakteriyel kontaminasyonun ISO 18/16/13 veya daha iyi bir temizliğe kadar giderilmesine ek olarak, bir seri akış yolunun eklenmesi aşamalı filtrelemeye ve olağanüstü su gidermeye olanak tanır.

Su kirliliği ile ilgili sorunlar? Filtasorb2 hücrelerinin benzersiz performansı, tüm serbest suyu ve eklenen suyun % 99,9'unu olağanüstü bir 100 ppm veya daha altına çıkarır.

Daha karmaşık uygulamalar için çok çeşitli ek seçenekler de mevcuttur. Analiz için partikül sayaçlarının yanı sıra bakteriyel yakıt düzenleyiciler, akış ölçerler ve daha fazlası dahil edilebilir. Uygulamanız ne olursa olsun, sisteminizin endüstri spesifikasyonlarına tamamen uyumlu olmasını sağlamak için bir seçeneğimiz var.

Belki de temizlik seviyesinin yerinde doğrulanmasına ihtiyacınız vardır. Pratik hızlı bağlantı tertibatları, Particle Pal yakıt temizlik analizörüne anında takılmaya izin verir ve ISO / NAS / SAE'de dakikalar içinde gerçek zamanlı sonuçlara izin verir.

Özellikleri : 

* 150 l / dk'ya kadar yüksek akış oranlarına sahip güçlü pompa.
* Aşamalı filtrelemeyi mümkün kılan seri akış yolu.
* 18/16/13 ISO temizlik kodlarını sunmak için yüksek hacimli kir tutma kapasitesi.
* 100 ppm veya daha iyisine ulaşmak için yüksek performanslı Filtasorb2 su giderme hücreleri.
* Her temizleme uygulamasına uyacak kapsamlı filtre hücre eki seçimi.
* Sistem performansının basınç göstergesi göstergesi.
* Filtre muhafazasının karterindeki su tahliye vanası.
* Entegre damlama tepsisine sahip sağlam çerçeve.
* Tüm arazi tekerlekleri.
* Partikül sayaçları, akış ölçerler ve yakıt koşullandırıcılar dahil olmak üzere bir dizi isteğe bağlı ekstra mevcuttur.
* Çoğu dizel, biyodizel (B100) bazlı yakıtlar için uygundur.

Faydaları : 

* Temiz, kuru yakıt, gerektiğinde kullanıma hazır.

* Kirlenmiş yakıtları geri kazanın ve yeniden kullanın.

* Düşük işletme maliyetleri.

* Tek geçişte temizlik.

* Tank temizliği ve yakıt geri kazanımı için ideal.
Image